YAPAY ZEKA, DİJİTAL PAZARLAMA DÜNYASINI NASIL DEĞİŞTİRECEK?2 sene ÖNCE
YAPAY ZEKA, DİJİTAL PAZARLAMA DÜNYASINI NASIL DEĞİŞTİRECEK?Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı’nın dördüncüsü, İtibar Yönetimi Enstitüsü ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle 16-17 Mart tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek
İtibar yönetimi dünyada süregelen kriz ve risk ikliminde kurumlar açısından her geçen gün daha kritik bir konum almaya başlıyor. Risk toplumu ve farklı coğrafyalarda farklı zaman dilimlerinde meydana gelen krizler marka açısından itibar yönetimini daha da kritik başlık hale getirirken, siyasal, ekolojik, ekonomik gelişmeler ışığında marka ve itibar kavramları yeni katmanlarıyla karşımıza çıkıyor.
Marka değerinden bahsetmek için kurumsal itibardan bahsetmek zorunludur. Zira markaya dair algı kurumsal itibar yönetimindeki doğru ve yanlışlardan bire bir etkilenmektedir. Doğru bir itibar yönetimi, marka değeri başta olmak üzere ürün ve hizmetlerin mübadele değerlerini gösteren birçok bileşenin esas belirleyicisi konumundadır.
Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı’nda, siyaset, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, işletme yönetimi, insan kaynakları, iletişim, yeni medya, halkla ilişkiler, pazarlama, kurumsal sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik araştırma alanlarını kapsayan disiplinler arası bir çerçevede, itibar kavramı ve ilişkili alanları tartışmak amacıyla, akademik çevre ile iş dünyası bir araya gelecek.
16-17 Mart tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi Cibali yerleşkesinde gerçekleştirilecek konferansta, profesyoneller tarafından aşağıdaki başlıklarla ilgili sunumlar yapılacak:
İtibar: Kuramsal Yaklaşımlar
İtibar Yönetimi ve Marka İletişimi
İtibar Yönetimi ve İnsan Kaynakları
İtibar Yönetimi, Marka ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk
İtibar Yönetimi, Marka ve İş Etiği
Markalar ve Online İtibar Yönetimi
Marka Yönetimi ve İtibar Yönetimi Stratejileri
İtibar Yönetimi ve Kriz İletişimi
İtibar ve Marka Araştırmaları
Markalar ve Risk Yönetimi
Markalar ve Sivil Toplum İlişkisi
Yeni Medyanın Marka ve İtibar Üzerindeki Rolü